Τρίτη 23 Ιουλίου, 2019

Π. Λαφαζάνης: «Η δίωξη μου μοιάζει με καθεστώς Τουρκίας»

Με βαριές κατηγορίες για οπλοφορία, οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί κροτίδων και πυροτεχνημάτων, κλήθηκε στη Ασφάλεια για απολογία ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αίθουσα Σύνταξης

Όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του, «η εξέταση μου και η προσωπική μου κλήση σε απολογία αφορά κατηγορίες που συνδέονται με το μισό σχεδόν ποινικό κώδικα ακόμα και κατηγορίες που αφορούν οπλοφορία, οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί κροτίδων και πυροτεχνημάτων σχετικά με την δράση μου ενάντια στους πλειστηριασμούς και για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας».

Συνέχισε λέγοντας «Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει καταστεί επικίνδυνη για το λαό. Έχει καταλύσει κάθε ίχνος δημοκρατίας και ελευθερίας σ’ αυτό τον τόπο. Αυτή η κυβέρνηση αναβιώνει εφιαλτικές ημέρες των πιο σκοτεινών περιόδων στην ιστορία της χώρας μας. Έχει εγκαινιάσει πολιτικές διώξεις και δίκες κατά μελών της ΛΑΕ και του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών και τώρα στρέφεται κατά του Γραμματέα του Π. Σ της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη με εντελώς γελοίες, αβάσιμες, σκόπιμες, χαφιεδίστικες και κατασκευασμένες κατηγορίες βγαλμένες μέσα από τις πιο βρώμικες σελίδες της αστυνομοκρατίας σε ανώμαλες πολιτικά περιόδους της χώρας μας».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι κατηγορείτε για τα παρακάτω αδικήματα:

  • Αντίσταση
  • Διατάραξη κοινής και οικιακής ειρήνης
  • Για φθορά και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας
  • Εξύβριση
  • Απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά των Αστυνομικών Οργάνων

Επίσης, ερευνώνται κατηγορίες που αφορούν «τον νόμο περί όπλων και πυρομαχικών ακόμη και τον νόμο περί κροτίδων και πυροτεχνικών αθυρμάτων».

«Όλοι αυτοί που έχουν διασπαθίσει το δημόσιο χρήμα βρίσκονται έξω και κατηγορούμαι εγώ και πάνε να με δικάσουν γιατί προασπίζω τα σπίτια του ελληνικού λαού και την λαϊκή περιουσία. Η τρομοκρατία με τις εκδικητικές διώξεις στο πρόσωπό μου δεν θα περάσει» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Ο αρχηγός της Λαϊκής Ενότητας κατηγόρησε άμεσα τους τραπεζίτες ότι δίνουν δάνεια μεταξύ τους… Και είχε την απορία πως και πότε αυτά αποπληρώνονται.

Επίσης ο κ. Λαφαζάνης είπε για το νόμο Κατσέλη ότι «σχέδιο εξόντωσης».

Για τη δικογραφία είπε ότι το έμαθε από εφημερίδα και αμέσως έτρεξε να μάθει τι έγινε. Επίσης είπε πως δεν έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία και την Τετάρτη 26 του μηνός θα είναι στο δικαστήριο σαν μάρτυρας για τους άλλους κατηγορούμενους που έσωσαν τα σπίτια του κόσμου όπως είπε ο αρχηγός της Λαϊκής Ενότητας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP