Δευτέρα 22 Απριλίου, 2019

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατάφερε να πρωτοτυπήσει και να γίνει viral.
Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι εκλογικές διεργασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, εκείνων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις ερχόμενες εκλογές.
Εξαιρετική δυναμική αποκτά η υποψηφιότητα του Τάσου Φλώρου για τον δήμο Δώριδας, μετά από την στήριξη στην υποψηφιότητά του που εξέφρασαν διακεκριμένοι πολίτες του δήμου.
Συνάντηση με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Πασχάλη Τουντούρη είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στη συμπρωτεύουσα.
Δεν θα είναι (τελικά) υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Α’ Πειραιά ο πρώην υπουργός Κώστας Αρβανιτόπουλος. Και αυτό γιατί αποφάσισε να αποδεχτεί πρόταση του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, με…
Τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο πλευρό του στην προσπάθεια να γίνει και πάλι περήφανη η πόλη της Λαμίας και η κοινότητα του Σταυρού, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος…
Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του Συνδυασμού «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα». Η μεγάλη αίθουσα του ΟΣΚ αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τον…
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Γρεβενών, το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.
Η αγορά έχει φορέσει τα πασχαλινά της και υποδέχεται τους καταναλωτές για τις αγορές τους, αφού πλέον τα καταστήματα λειτουργούν με το πασχαλινό ωράριο.
Σελίδα 1 από 172
© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP