Δευτέρα 24 Ιουνίου, 2019

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς και σήμερα παρουσιάζονται βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ με διακοπές ρεύματος σε περιοχές της ανατολικής Αττικής.
Με έναν πρωτότυπο τρόπο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην Α΄ Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας ο διάσημος ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης.
Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Γλυφάδας, Ελληνικού/Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Καλλιθέας,…
Ένα νέο ασθενοφόρο παραδόθηκε στον Δήμο Αμαρουσίου ως δωρεά από την Ομοσπονδία Σαμαρειτών της Γερμανίας, μέσω του ΙΣΑ.
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας απαντά στις έντονες αντιδράσεις της ΚΕΔΕ που ζητά την αναστολή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής στους Δήμους, όσο και στη δήλωση του γ.γ. του…
Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Τζουραμάνης, μας παρουσιάζει το προεκλογικό του σποτ για την υποψηφιότητα του στις προσεχείς εκλογές.
To δεύτερο προεκλογικό σποτάκι έδωσε στη δημοσιότητα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
Με το βλέμμα στους “μικρούς” βρίσκονται τα επιτελεία του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των εθνικών εκλογών.
«Το φαινόμενο έχει ενταθεί ξεκάθαρα την τελευταία 10ετία» λένε οι ειδικοί
Σελίδα 1 από 220
© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP