Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου, 2019

Περιπλέκεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 35χρονης: Ανοιξε το κινητό της

Το κινητό της 35χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού Natalie Christopher άνοιξε, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την δήλωση εξαφάνισης της, προκαλώντας την έκπληξη των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση. Μάλιστα έστειλαν δύο μηνύματα SMS, τα οποία έμειναν αναπάντητα. Από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία του νησιού.

Αίθουσα Σύνταξης

Το τηλέφωνο της 35χρονης φαίνεται να είχε κλείσει το απόγευμα της 5ης Αυγούστου και φάνηκε ανοικτό πάλι σήμερα το πρωί.  Δεν μπορούν να γνωρίζουν αν αυτό άνοιξε από την ίδια την 35χρονη ή κάποιον άλλο, στην κατοχή του οποίου έφθασε το κινητό της με άγνωστο τρόπο. 

Το θρίλερ της εξαφάνισης περιπλέχθηκε περισσότερο όταν οι αστυνομικοί που εξερεύνησαν το δωμάτιο, εντόπισαν αιματοβαμμένα χαρτομάντηλα στο μπάνιο. Λίγο αργότερα τα στελέχη του γραφείου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Σάμου, ανίχνευσε τρεις κηλίδες αίματος πάνω στο μαξιλάρι που χρησιμοποιούσε η 35χρονη αστροφυσικός.

Ο σύντροφός της, ανέφερε στην κατάθεσή του πως το βράδυ της Κυριακής, άνοιξε η μύτη της 35χρονης, η οποία πήγε στην τουαλέτα και χρησιμοποίησε χαρτομάντηλα για να σταματήσει την ρινορραγία της. Οι αστυνομικοί από τα ευρήματα προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η ρινορραγία προκλήθηκε από φυσικά αίτια ή από κάποιο χτύπημα.

Επίσης, εντοπίστηκαν φαρμακευτικά δισκία, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 35χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, την οποία είχε συστήσει ο γιατρός που την παρακολουθούσε.

Να σημειώσουμε στις εναέριες έρευνες εκτός από το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας προστέθηκε και αυτό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ κλιμάκια αστυνομικών και στελεχών του πυροσβεστικού και λιμενικού σώματος συνεχίζουν τις επίγειες έρευνες. 

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP