Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, 2019

Νέο «θρίλερ» εξαφάνισης στην Κρήτη: Αγνοείται η τύχη 37χρονης Βρετανίδας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Κρήτης ύστερα από την αποκάλυψη μιας νέας υπόθεση εξαφάνισης γυναίκας, σε αυτή την περίπτωση βρετανικής υπηκοότητας.

Αίθουσα Σύνταξης

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι Αρχές αναζητούν μια 60χρονη Αμερικανίδα, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, την περασμένη Τρίτη, από την περιοχή των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ανθρώπινα οστά, τα οποία ωστόσο φαίνεται πως ανήκουν σε τρίτο πρόσωπο.

Η νέα υπόθεση εξαφάνισης καταγγέλθηκε στο νομό Λασιθίου. Συγκεκριμένα, το υποπροξενείο της Βρετανίας ζήτησε τη συνδρομή των ελληνικών Αρχών για τον εντοπισμό της 37χρονης Catherine Mowatt, η οποία βρισκόταν στην περιοχή του Σισίου.

Κινητοποίηση και στη Σαντορίνη για την εξαφάνιση της 37χρονης

Τα ίχνη της 37χρονης χάθηκαν στις 30 Ιουνίου και τις τελευταίες δέκα ημέρες ουδείς έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Σύμφωνα με το silver alert που εκδόθηκε, η 37χρονη Βρετανίδα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο φόρεμα παραλίας , καπέλο, σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου ενώ κρατούσε και μία ανοιχτόχρωμη τσάντα.

Η Catherine έχει ύψος 1,57, είναι αδύνατη και έχει γαλάζια μάτια, ενώ ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να μετέβη στη Σαντορίνη, δίχως να έχει ενημερώσει οικείους της.

Οι έρευνες για την εξαφάνιση της 37χρονης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP