Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, 2019

«Πεντέλη 2020»: «Ώρα για συναίνεση και συνεργασία»

Ως «ώρα συναίνεσης και συνεργασίας» αποτιμά το χρονικό διάστημα μετά τις εκλογές ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πεντέλη 2020» Άγγελος Παλαιοδήμος.

Αίθουσα Σύνταξης
 Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συνδυασμού:

«Οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης με την ψήφο τους στις εκλογικές διαδικασίες, στις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2019, κατέδειξαν την αναγκαιότητα της ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού. Κατέδειξαν επίσης την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου αυτοδιοικητικού σκηνικού που μέσα από συναίνεση, συνεργασία, αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού των συνδυασμών και προγραμματικές συγκλίσεις θα παράγει έργο για ολόκληρο το Δήμο Πεντέλης.

Ο συνδυασμός «Πεντέλη 2020 Πράσινη, Έξυπνη, Δημοκρατική πόλη»  δηλώνει παρών στο νέο αυτοδιοικητικό σκηνικό ως μία συμπαγής, αυτοτελής και ανεξάρτητη ομάδα που αποφασίζει δημοκρατικά με βάση το πρόγραμμά της, έχοντας γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας. Θερμά συγχαρητήρια στη νέα Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά και καλή επιτυχία στο έργο της.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη για την πολυετή προσφορά του στην αυτοδιοίκηση. Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος άνοιξε. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Αφήνουμε πίσω ότι στο παρελθόν μας δίχασε και κοιτάμε μπροστά κρατώντας ότι μας ενώνει. “Το παρελθόν μας διδάσκει, το παρόν μας χαλυβδώνει, το μέλλον μας ενώνει για να κατακτήσουμε αυτό που μας αξίζει».

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP