Τρίτη 23 Ιουλίου, 2019

Η ομάδα νίκης του Βαγγέλη Ντηνιακού (ονόματα)

Εντύπωση έχει προκαλέσει η σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού <<Χαϊδάρι ξανά>>, πολλές νέες υποψηφιότητες ,νεαρές κυρίως ηλικίες αλλά και έμπειρα στελέχη, υψηλό επίπεδο γνώσεων, ποικιλία επαγγελμάτων κυρίως στον ιδιωτικό τομέα, πρόσωπα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Αίθουσα Σύνταξης
 
Τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό με την ήδη μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει η υποψηφιότητα του ίδιου του Βαγγέλη Ντηνιακού αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα με απρόβλεπτα μεγάλες εκλογικές δυνατότητες. 
 
Από την  πλευρά των υπολοίπων συνδυασμών εντύπωση έχει προκαλέσει ότι κάποιοι έχουν συμπληρώσει λιγότερους  υποψηφίους από τους 50  που επιτρέπει ο Νόμος. Η μεγάλη  δυναμική του συνδυασμού <<Χαϊδάρι ξανά>> επιχειρείται να ανακοπεί με την οργανωμένη διασπορά συκοφαντιών   από πλευράς κυρίως της Δημοτικής Αρχής Σελέκου η οποία έχει αντιληφθεί την αποτυχία της καθώς  συναντά από τους κατοίκους τεράστια σε βάρος της δυσαρέσκεια. 

Δεν είναι πλέον λίγοι  αυτοί που μιλάνε για αποτέλεσμα στις 26 Μαΐου υπέρ του συνδυασμού <<Χαϊδάρι Ξανά>> που θα αποτελεί ξεκαθάρισμα από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

O Βαγγέλης Ντηνιακός παρουσιάζοντας τους Υποψηφίους του συνδυασμού  χαρακτηριστικά ανέφερε:

Σας παρουσιάζω την ισχυρή ομάδα μας, το Χαϊδάρι Ξανά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους, καταξιωμένους επαγγελματικά, με σταθερή παρουσία στην κοινωνική ζωή του τόπου μας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάθε γενιάς. Άνθρωποι που συνδυάζουν τη γνώση με τη φρεσκάδα των νέων ιδεών, την εμπειρία με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Άνθρωποι που προπαντός, έχουν τη διάθεση για προσφορά και μεράκι να βάλουν το δικό τους λιθαράκι ώστε να γίνει ο τόπος μας καλύτερος και να προχωρήσει μπροστά.

  
Ποιοι είναι οι 50 υποψήφιοι του συνδυασμού:
 

ΑΓΓΕΛΕΡΗ – ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ   ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  Νοσηλεύτρια στο Ψ.Ν.Α «ΔΡΟΜΟΚΑ’Ι’ΤΕΙΟ» με  ειδικότητα νοσηλευτή ψυχικής υγείας, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του Ψ.Ν.Α ΔΡΟΜΟΚΑ’Ι’ΤΕΙΟΥ και  αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ίδιου Νοσοκομείου.

2 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δικηγόρος, υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Αθηνών, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ), τ. Γενικός Γραμματέας,μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων και της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος.

3 ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου.

4 ΔΟΥΜΟΥΡΑ  ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ τ. Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η  τ. Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χαϊδαρίου,  αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιά, αντιπρόεδρος του Γιαννακοπούλειου Ιδρύματος Πειραιά.

5 ΖΕΒΟΛΗΣ   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ  ΠΕΤΡΟΥ  Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) και Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ.

6 ΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥ  Μεσίτης αστικών συμβάσεων με πωλήσεις και εκτιμήσεις ακινήτων. Από το 1996 έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση στο Δάσος (πέτρινο περίπτερο). Είναι ενεργό μέλος της ένωσης περιπτεριούχων.

7 ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ  ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΙΔΑ Ιατρός Καρδιολόγος, ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα του Καρδιολόγου στο πολυϊατρείο ¨ΙΑΖΩ¨, που διατηρεί στην πόλη μας, τ. Αντιδήμαρχος.

ΘΕΟΤΟΚΑΣ  ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ Πτυχιούχος Τεχνολόγος Ναυπηγός και Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος της ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ, τ. εκπαιδευτικός στις Σχολές  Μαθητείας του ΟΑΕΔ  Ελευσίνας Διευθυντής των Σχολών, τ.μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πυργούσων Aττικής «Το Πυργί Χίου».

ΘΕΟΦΙΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  Πτυχιούχος της Σχολής Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας Πειραιά,τ. στέλεχος της Ανεξάρτητης Αρχής, Α.Σ. Ε. Π., τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου. τ. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου . τ. Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 2ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου.

10 ΚΑΒΒΑΛΑ-ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ  ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ) ΤΟΥ  ΗΛΙΑ  Ιδιωτική Υπάλληλος, Βοηθός Λογιστή, τ. Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Χαϊδαρίου , Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου στο Χαϊδάρι, τ. μέλος των Σχολικών επιτροπών , παίκτρια της Εθνικής Ελλάδος Rugby.

11 ΚΑΛΟΓΡΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  Τεχνολόγος Ιχθυολόγος (MSc) , κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. τεχνικός και επιστημονικός Σύμβουλος  εταιρείων ,  επαγγελματίας μουσικός, κάτοχος διπλώματος χοροδιδασκαλίας,  Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής με έδρα το Χαϊδάρι.

12 ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου , τ.Αντιδήμαρχος- πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Χ. τ. πρόεδρος της Δ.Ε.Δ.Χ. Σήμερα είναι πρόεδρος στον Σύλλογο καταστηματαρχών Τουριστικών περιοχών Αθήνας και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας καταστηματαρχών Τουριστικών Επιχειρήσεων. τ. πρόεδρος Α.Ο Χαϊδαρίου.

13 ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ  ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ Εργάζεται στη ΔΕΗ Α.Ε. Είναι Εκλεγμένη στην Ένωση Διοικητικού κ Οικονομικού Προσωπικού ΕΔΟΠ ΔΕΗ, μέλος δευτεροβάθμιας  σχολικής επιτροπής Δήμου Χαϊδαρίου. Συμμετέχει στον Πολιτιστικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ Α.Ε και στο Σύλλογο Πυργούσων Aττικής «Το Πυργί Χίου».

14 ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ  ΙΩΑΝΝΗ  Πολιτικός Μηχανικός,  κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PhD) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο εργαστήριο Δομικής Μηχανικής και Στοιχείων Τεχνικών Έργων. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά».

15 ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ ΑΝΝΑ  ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Πτυχιούχος του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας. Είναι επιστημονικός συνεργάτης σε αθλητικές ομάδες, σε κέντρο περιγεννητικής φροντίδας αλλά και μέλος συγγραφικής ομάδας διαιτολόγων με στόχο την ενημέρωση σε θέματα υγείας (The Health Lab).

16 ΚΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Απόφοιτος  της «Σιβιτανείδιου Σχολής». Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι ενεργό μέλος στο Σύνδεσμο Εργοληπτών Καταστηματαρχών Ηλεκτρολόγων Αθήνας (Σ.Ε.Κ.Η.Α.) και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ίδιου Συνδέσμου. Έχει αναπτύξει κοινωνική δράση ως ιδρυτικό μέλος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κάτω Αφαίας – Σκαραμαγκά και ως Ταμίας για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

17 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΕΜΗ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  Πτυχιούχος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία. Είναι μέλος/εθελόντρια στο Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου και στην 5μελή Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου μας .

18 ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. στα Τ.Ε.Ι. Πειραιά και  διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στην περιοχή της Αγίας Γρηγορούσας.

19 ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δασκάλα 25 χρόνια με συμμετοχή σε σεμινάρια εκπαιδευτικά και σχετικά με την οικολογία και την αειφόρο ανάπτυξη . Έχει εκδώσει μαζί με μαθητές της σχολικές εφημερίδες και βιβλία. Έχει ιδρύσει με το σύζυγό της Αντώνη Μαλλίρη την οργάνωση «Συνάνθρωπος», που βοηθά άτομα με μεγάλες ανάγκες. 
20 ΛΑΛΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ)  ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών. ‘Εκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Ecole Νationale art applique et metier d’art. Έχει πραγματοποιήσει τέσσερις Ατομικές Εκθέσεις των έργων του. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές Εκθέσεις.  Έχει δημιουργήσει Εικαστικές παρεμβάσεις στο Δήμο Χαϊδαρίου και στο Δήμο Bor της Γιουγκοσλαβίας. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και κρατικές συλλογές, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η προτομή του Γ.Καραϊσκάκη στην πλατεία Δημαρχείου αφιερωμένη στη μάχη του Χαϊδαρίου και το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης είναι έργα του. Από το 2002 έως σήμερα διδάσκει Γλυπτική – Χαρακτική στο Εικαστικό Εργαστήριο του Δήμου Αιγάλεω.
 

21 ΛΕΜΟΝΗ  ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ  Πρόεδρος του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου του Δάσους Χαϊδαρίου. Μαχόμενη δημοσιογράφος σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης. Διετέλεσε υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Μεταφορών. Διετέλεσε υπεύθυνη για την οργάνωση και προβολή των θεμάτων του τομέα Μεταφορών της χώρας. Εκλεγμένο μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Διετέλεσε μέλος του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ για τέσσερις συνεχείς διετίες.  Διετέλεσε αρχισυντάκτης στα «ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ».

22 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΥΨΩ  ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Φιλολογίας. Επιπλέον έχει ειδικευτεί στην Βυζαντινή φιλολογία. Εργάστηκε για 3 έτη στον τομέα Σχολικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων. Μέχρι σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός-φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι αναπληρωματικό μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου.

23 ΜΠΑΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Είναι συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος. Έχει διατελέσει Προϊστάμενος Καθαριότητας και Προϊστάμενος Πρασίνου,  στο Δήμο Χαϊδαρίου. Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια αποκομιδής και ανακύκλωσης και για τρία χρόνια ήταν Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Είναι μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου «ΘΡΙΑΜΒΟ» τ.Αντιπρόεδρος.

24 ΜΠΕΛΑ  ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως δασκάλα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών.

25 ΜΠΕΝΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)  ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ φοιτήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εκτελεί την πτυχιακή της εργασία, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό, το σχέδιο και την πυγμαχία, ενώ δεν παραλείπει να φροντίζει καθημερινά και με κάθε τρόπο τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς της.

26 ΜΠΙΖΟΥ – ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Είναι Πτυχιούχος Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία, Πτυχιούχος Θεολογικής σχολής Αθηνών. Εργάζεται στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια σύγχρονης προσέγγισης του σχολείου, καθώς επίσης σε συνέδρια με θεματικές την ψυχολογία των εφήβων και τη συμβουλευτική.

27 ΜΠΙΣΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Management) στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ (Μεγάλη Βρετανία). Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα το 2001 από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα χρηματιστηριακά. Δραστηριοποιείται σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις. Εργάζεται στην ιδιωτική σχολή Grand Foyer, όπου και κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

28 ΜΠΟΥΤΣΗ  ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Υπάλληλος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αιρετή πρόεδρος και μέλος της επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας εργαζομένων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας από 1994 -2006 και 2008-2009. Αιρετή εκπρόσωπος εργαζομένων στο σωματείο Πολεμικής Αεροπορίας Αττικής από το 2004 μέχρι το 2008. Δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσατσαμπά από το 2007-2010 και 2011-2014. Μέλος Αθλητικού Οργανισμού ΔΑΟΧ από 2007-2010. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου από 2011-2014 Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Αθλητισμού-Πολιτισμού-Νεολαίας Χαϊδαρίου από 2011-2014. Μέλος της Επιτροπής Μεταναστευτικής πολιτικής του Δήμου Χαϊδαρίου 2012-2014.

29 ΠΑΓΑΝΗΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Το 1977 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και έκτοτε υπηρέτησε σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Υποστράτηγου.Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Διοικητικής Υποστήριξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004,Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «Απανταχού Βουταιναίων»,μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Χαϊδαρίου και του Δ.Α.Ο.Χ. 

30 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)  ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Εργάζεται ως Γραμματέας πλοιοκτήτη σε Ναυτιλιακή εταιρεία. Είναι ενεργό μέλος στο ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου «Δωδωναίων Φώς». Είναι μέλος της οικολογικής οργάνωσης ‘Greenpeace’ και της φιλανθρωπικής οργάνωσης ‘ActionAid’. Βοηθά εθελοντικά στις δράσεις για την οικονομική στήριξη του Χριστοδούλειου Ιδρύματος.

31 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΗ  ΕΥΡΥΔΙΚΗ (ΕΒΙΤΑ) ΤΟΥ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Είναι απόφοιτη κολλεγίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Marketing. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε μεγάλες επιχειρήσεις πληροφορικής. Σήμερα εργάζεται στο Χαϊδάρι, διατηρώντας χώρο εκγύμνασης και σωματικής ευεξίας (Ευζωή – fitness club). Η ανάγκη της για προσφορά, καθώς και η αγάπη της για τα άτομα με αναπηρία, ήταν η αφετηρία για την εθελοντική ενασχόληση της με τις κακοποιημένες γυναίκες, καθώς και με συλλόγους ΑμεΑ, τόσο στο Χαϊδάρι όσο και σε άλλους δήμους.

32 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ Έχει δίπλωμα Β. λογιστή και γραμματειακής υποστήριξης. Εργάσθηκε ως υπεύθυνη διαφημιστικού τμήματος και μικρών αγγελιών γνωστής εφημερίδας. Ως ελεύθερη επαγγελματίας ασχολήθηκε με καταστήματα αρτοποιίας και μαζικής εστίασης. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

33 ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) ΤΟΥ  ΖΑΧΑΡΙΑ Έχει τελειώσει η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας καθώς και τη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη. Διατηρεί Ασφαλιστικό γραφείο στο Χαϊδάρι μαζί με τα αδέρφια του. Εργάζεται παράλληλα ως σκηνοθέτης και ηθοποιός και έχει διακριθεί και για τα δύο με βραβεία Υποκριτικής και Σκηνοθεσίας. Έχει αναλάβει την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Π.Π.Σ Τέχνης που επαναλειτουργεί μετά από πολλά χρόνια στο ιστορικό θέατρο Αμαλία. 

34 ΡΑΛΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ  ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  Είναι τριτοετής φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ, στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Παράλληλα με τις σπουδές μου, απασχολείται σε Λογιστικό Γραφείο, που διατηρεί ο πατέρας μου. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στο Λύκειο συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών με σχολεία της Γερμανίας. Ως φοιτητής συμμετέχει πολύ συχνά σε διάφορα events και σεμινάρια με αντικείμενο τα Χρηματοοικονομικά, την Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα. 

35 ΣΑΒΒΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΜΟΡΦΗ) ΤΟΥ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Είναι υπάλληλος ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ ΕΤΑΜ) και υπηρετεί στο ΕΦΚΑ Αιγάλεω. Γονείς της ήταν ο Στυλιανός Σάββας Τ. Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου και η Κωνσταντίνα Γιαχνή, πρόσφυγες από την Φώκαια της Μικράς Ασίας.

36 ΣΑΡΟΥΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  Σπούδασε αρχικά Ηλεκτρονική στο ΤΕΙ Αθήνας και μετά εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου απέκτησε το Δίπλωμά του και Μεταπτυχιακό τίτλο. Εργάζεται και δραστηριοποιείται ως Μηχανικός στον κατασκευαστικό τομέα συνεργαζόμενος με Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για μεγάλα έργα υποδομών. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Πήρε μέρος στην Τεχνική Ομάδα εργασίας του Συνδυασμού για την Πρόταση Ανάπλασης της Προβλήτας Σκαραμαγκά καθώς επίσης και για την πρόταση διέλευσης του ΜΕΤΡΟ από το Χαϊδάρι.

37 ΣΟΕΛΕΔΗ  ΕΡΜΙΟΝΗ ΤΟΥ  ΜΙΧΑΗΛ Σπούδασε Νοσηλευτική και εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί και Δρομοκαΐτειο. Εργάστηκε ως γραμματέας πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου . Το 2006 εκπαιδεύτηκε ως κτηματομεσίτρια και ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως ελεύθερη επαγγελματίας μεσίτρια Αστικών Συμβάσεων. Το 2013 πιστοποιήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ασφαλιστικός πράκτορας και εκτιμήτρια ακινήτων. Σήμερα διατηρεί μεσιτικό και ασφαλιστικό γραφείο στο κέντρο Χαϊδαρίου.

38 ΣΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ  Είναι Μηχανικός, Δ/νων σύμβουλος στην “Κρόνος Ελληνική Πιστοποίηση Α.Ε.”Για πολλά χρόνια Διευθυντικό στέλεχος ΔΕΗ, τελευταία στη ΔΕΗ Αιγάλεω. Πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου (2012 – 2019). Πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Δήμου Χαϊδαρίου (2004 -2006). Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Δάσους Χαϊδαρίου (2000-2004).

39 ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΑΚΗΣ)  ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ με συνδικαλιστική διαδρομή. Ενεργό μέλος στις σχολικές κοινότητες Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου. Μετείχε στις  σχολικές επιτροπές και στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων ως Πρόεδρος Αντιπρόεδρος και Μέλος. Αθλητής της ομάδας Μπάσκετ Δάφνη Δαφνίου. Ιδρυτής της πρώτης ομάδας Μπάσκετ στο Χαϊδάρι, που μετείχε στο εργασιακό πρωτάθλημα  ΕΚΑ και τ. Πρόεδρος της Δάφνης Δαφνίου. Εθελοντής αιμοδότης  Ιδρυτής Τράπεζας αίματος  εθελοντών Χαϊδαρίου. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής καρδιακής αναζωογόνησης Μέλος στην ομάδα παραδοσιακών σπόρων και σπορόφυτων η «ΑΥΛΗ «.

40 ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΞΟΥΡΑΦΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Σπούδασε στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία, μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας. Υπηρέτησε ως δασκάλα και διευθύντρια, σε σχολεία του Χαϊδαρίου. Δημοτική Σύμβουλος από το 1999 μέχρι το 2006 με το συνδυασμό «Πρώτα το Χαϊδάρι ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ» διετέλεσε: Πρόεδρος του 1ου ΚΑΠΗ, του 3ου Παιδικού Σταθμού, μέλος του Ενιαίου Ν.Π. ΚΑΠΗ, μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.ΔΑΟΧ, του Πνευματικού Κέντρου και Αντιπρόεδρος του Δημ. Κολυμβητηρίου. Πρόεδρος και μέλος Σχολικών Επιτροπών Πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης με την πόλη Villeneuve d’ ascq, της Γαλλίας Πρόεδρος του Ενιαίου Ν. Π. Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

41 ΤΣΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ  ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ) ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  Είναι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης. Εργάστηκε ως καθηγήτρια και Διευθύντρια Σπουδών στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Α. Τσαμπάζογλου. Είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου “Εστία”, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Μακεδόνων και Θρακιωτών Δυτικής Αττικής “Μέγας Αλέξανδρος” και μέλος της επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

42 ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Οικονομολόγος με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ε. Σ. Δ Υ. Εργάζεται ως Διευθυντής Κοινωνικής Πολιτικής στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου από το 1998 έως το 2006 επί δημαρχίας Κυριάκου Ντηνιακού. Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πρώτα το Χαϊδάρι» από το 2007 έως το 2014. Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά».

43 ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ  ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή των Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο ALBA Graduate Business School, αποκτώντας ειδίκευση σε θέματα εταιρικού και χρηματοοικονομικού δικαίου. Παράλληλα το 2019 αποφοίτησε και από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος, διατηρώντας τα δικά του δικηγορικά γραφεία σε Αθήνα και Χαϊδάρι με ειδίκευση σε υποθέσεις αστικού, ποινικού, εργατικού και κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου.

44 ΧΑΒΙΑΡΑΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Πολιτικός Μηχανικός  του  Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΔΠΜΣ «Σχεδιασμός Υπόγειων Έργων» Είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Διατηρεί  Τεχνικό Γραφείο στο  Χαϊδάρι.

45 ΧΑΛΚΙΑΣ   ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Σπούδασε στην τεχνική σχολή τοπογράφων με ειδίκευση στην εκτέλεση Δημόσιων έργων. Εργάζεται στο Δήμο Χαϊδαρίου στη φύλαξη των Αθλητικών χώρων.

46 ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Απόστρατος Αξιωματικός του Π. Ν. διευθυντικό στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας αερομεταφορών. Κατά καιρούς έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων φορέων όπως του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δαφνιού «ο Δαφναίος Απόλλων», της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου, της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Χαϊδαρίου, σε Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων. Έχει αναδείξει το σπήλαιο Αφαίας στο Όρος Αιγάλεω (μετά την ανακάλυψή του από δύο γειτονόπουλά του). Δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου μας κατά την περίοδο 2003-2006 με τη δημοτική παράταξη «Πρώτα το Χαϊδάρι Κυριάκος Ντηνιακός».

47 ΧΙΩΤΑΚΗΣ   ΣΤΑΥΡΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ   ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σπούδασε γραφιστική. Μαθήτευσε στο φωτογραφικό εργαστήρι του Βασίλη Νήκα. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο Χαϊδάρι όπου και ασκεί το επάγγελμα του γραφίστα ως ελεύθερος επαγγελματίας.

48  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ουρμπίνο CARLO BO στην Ιταλία. Έχει γνώση Αγγλικών και Ιταλικών. Έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Είναι Επιχειρηματίας.

49 ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ  Σπούδασε στο Anglia (Ruskin) Polytechnic/University στο Cambridge και συμμετείχε ως κιθαρίστας στην APU Jazz Orchestra σε ηχογραφήσεις και συναυλίες. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Music Center Athens – Aίθουσα Μουσικής, ενώ από το 1996 έχει συνεργασθεί ως καθηγητής ηλεκτρικής κιθάρας και υπεύθυνος στα  Jazz Fusion Μουσικά Σύνολα με το Ωδείο Τέχνης Γ. Β. Φακανάς και Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Aπό τον Δεκέμβριο του 2017 είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του νέου τζαζ κλαμπ της Αθήνας, το Jazzét Café στο Χαϊδάρι.

50  ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Είναι Πολιτικός Μηχανικός, με ειδίκευση στην μελέτη σύνθετων μεταλλικών και συμβατικών κτιρίων. Εργάζεται στο Χαϊδάρι ως ελεύθερη επαγγελματίας.