Τρίτη 23 Ιουλίου, 2019

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 57χρονης στη Μάνη

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της Χριστίνας Εξαρχουλέα, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ DNA για τα οστά που βρέθηκαν στις 14 Απριλίου σε νταμάρι στα Λέικα Καλαμάτας έδειξαν πως δεν πρόκειται για την 57χρονη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τον Οκτώβριο του 2017 στη Στούπα Μεσσηνίας.

Αίθουσα Σύνταξης

Όπως διαπιστώθηκε, ο σκελετός ανήκει σε άλλη αγνοούμενη γυναίκα, την 36χρονη Χρυσοβαλάντω Καραχάλιου, που είχε χαθεί τέλη 2013 με αρχές 2014 από τον καταυλισμό Ρομά στα Παναγάκια Ασπροχώματος Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, η δήλωση εξαφάνισης για την 36χρονη είχε γίνει από τη μητέρα της στις 26 Φεβρουαρίου 2014, είχε χαθεί όμως, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τότε η μητέρα της στις Αρχές, τρεις μήνες νωρίτερα.

Από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν τα οστά δεν κατέστη δυνατός ο καθορισμός του μηχανισμού θανάτου, ενώ το μόνο στοιχείο που έχουν οι Αρχές για την 36χρονη ήταν ότι ήταν τοξικοεξαρτημένη.

Τα οστά, καθώς και διάσπαρτα κομμάτια ρούχων είχαν βρεθεί από έναν περιπατητή, το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, στην περιοχή Λέικα Καλαμάτας, στο νταμάρι, και αμέσως είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές.

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP