Δευτέρα 17 Ιουνίου, 2019

Την ομάδα της Ευρυτανίας παρουσίασε ο Φάνης Σπανος (Ονόματα)

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Καρπενησίου παρουσίασε την ομάδα της Ευρυτανίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός.

Αίθουσα Σύνταξης

Ο Γιάννης Αντωνίου, Αθλητής Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας, η Κατερίνα Καλαντζή Υπάλληλος του Δασαρχείου, ο Γιώργος ΠαπαδήμοςΥπάλληλος του Δήμου Αγράφων, η Θεοδώρα ΡάπτηΙδιωτικός Υπάλληλος και ο Άρης Τασιός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας – Οικονομολόγος είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που συνθέτουν την ομάδα.

Ο καθένας τους απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να υπηρετήσουν τον τόπο τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, στην ομιλία του ανέφερε πως από το 2014 η ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη έχει σχεδιάσει και οργανώσει τη δουλειά με βάση τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όλες τις δράσεις και τα έργα που έχουν επιτευχθεί ως σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο οδικό δίκτυο, με κορυφαίο τον δρόμο Λαμία-Καρπενήσι, τις υποδομές, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την αγροδιατροφή, την παιδεία και τον αθλητισμό επισημαίνοντας πως όλος αυτός ο σχεδιασμός έχει ως βασικό άξονα την καταπολέμηση της απομόνωσης του Νομού. Τόνισε, τέλος, πως δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί ούτε μια ώρα δουλειάς.

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP