Τρίτη 22 Οκτωβρίου, 2019

Στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη στελέχη του Κώστα Κατσαφάδου

Διαρκώς αυξάνονται τα μέλη της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» που οδεύει σε μία ακόμα νίκη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου.

Αίθουσα Σύνταξης

Πρόσφατα μάλιστα ανακοινώθηκαν και δύο νέα μέλη που προέρχονται από το περιβάλλον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κατσαφάδου και οι οποίοι έχουν έντονο πολιτικό και αυτοδιοικητικό παρελθόν.

 

Πρόκειται για τον Πάνο Ρέππα και τον Γρηγόρη Καψοκόλη, που εκτός από πολιτικοί φίλοι του κ. Κατσαφάδου, είναι αμφότεροι ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας του Πειραιά

O Πάνος Ρέππας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από το 2010 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, ενώ από το 2014 έως σήμερα είναι Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, και από το 2012 έως το 2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος στις Δ/νσεις Οδοποιίας – Αποχέτευσης και Αρχιτεκτονικού & λοιπών τεχνικών έργων. Το 2015 είχε διεκδικήσει το αξίωμα του Βουλευτή Α’ Πειραιώς & Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία.

O Γρηγόρης Καψοκόλης επίσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από το 2010 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά. Από το 2012 έως το 2014, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Περιβάλλοντος του Δήμου Πειραιά. Υπήρξε Πρόεδρος Παιδείας στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, Αντιπρόεδρος στη Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Πειραιά, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP