Δευτέρα 19 Αυγούστου, 2019

Ρ. Δούρου: Στηρίζουμε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο με πάνω από 2 εκατ. ευρώ

Στην υποστήριξη της δημόσιας υγείας από την Περιφέρεια Αττικής, μία «στρατηγική επιλογή που υπηρετεί τον κοινωνικό ρόλο που οφείλει να έχει η σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στον σύντομο χαιρετισμό της στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο», στην οποία συνοδευόταν από τον περιφερειακό σύμβουλο Φώτη Χρυσικό.

Αίθουσα Σύνταξης

«Για τον λόγο αυτό και χρηματοδοτούμε με 40,6 εκατ. ευρώ την προμήθεια σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού όλων των δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής, πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται και η στήριξη του Σισμανόγλειου με πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Συνεχίζουμε, αθόρυβα και δυνατά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου.

Μεταξύ άλλων, η Περιφέρεια, στηρίζοντας το δικαίωμα όλων των πολιτών στην υγεία, χρηματοδοτεί, μέσω του ΠΕΠ Αττικής, τη λειτουργία 54 Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Αττική, για τα επόμενα 3 χρόνια, με προϋπολογισμό ύψους 22,3 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και την προμήθεια νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ, με 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP