Δευτέρα 19 Αυγούστου, 2019

Στην Κοζάνη ο Μητσοτάκης για στήριξη στον Γιώργο Κασαπίδη

Την Κοζάνη θα επισκεφθεί την ερχόμενη Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ, όπου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟΔΕ Δυτ. Μακεδονίας με θέμα: «Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την επόμενη μέρα».

Αίθουσα Σύνταξης

Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο «εκλεκτός» της ΝΔ για την Περιφέρεια, Γιώργος Κασαπίδης.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των ΝΟΔΕ Δυτ. Μακεδονίας:

Στην Κοζάνη θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα είναι ο βασικός ομιλητής της κοινής εκδήλωσης που
διοργανώνουν από κοινού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι 4 νομαρχιακές επιτροπές στη Δυτική Μακεδονία (Γρεβενά, Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Εύξεινο Λέσχη/Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη (Φιλίππου Β’ 30, Κοζάνη) στις 12:30 με κεντρικό θέμα «Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την επόμενη μέρα».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα αναφερθεί στην σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εκτός του προέδρου της Ν.Δ. θα μιλήσει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον κ. Γιώργο Κασαπίδη και τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Πορεία» με σύνθημα «με πίστη στις ανθρώπινες αξίες» στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Καλούμε τον κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να συσπειρωθεί γύρω από τη νέα αυτή προσπάθεια με στόχο η Περιφέρεια να αλλάξει σελίδα, και να βγει μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης.

Οι ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP