Κυριακή 18 Αυγούστου, 2019

Αποχώρησε από την «κούρσα» των εκλογών ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος Εγνατία Οδός ΑΕ, Απόστολος Αντωνούδης ανακοινώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Αίθουσα Σύνταξης

Ωστόσο δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις όποια υποψηφιότητα επιλέξει η παράταξή του.

Σημειώνουμε ότι η παράταξη του κ. Αντωνούδη «ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Απόστολου Αντωνούδη:

«Είναι πάντα εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε δύο μεγάλες αγάπες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη αγάπη, που υπηρέτησα με πάθος για δώδεκα χρόνια και πάντα θα με συναρπάζει. Από την άλλη υπάρχουν σοβαροί προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι, που με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.

Σαν άνθρωπος που έχει στο DNA του, την ενασχόληση με τα κοινά και σαν ενεργός πολίτης, δηλώνω Παρον. Θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου οποια ή όποιον επιλέξει η παράταξη μου ως επικεφαλής. Θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να συναντηθούν και να αναλάβουν την συνέχιση μιας μεγάλης προσπάθειας, με προτάσεις για την αλλαγή πορείας στο Δήμο με αξιώσεις.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους όσους με στήριξαν και με τίμησαν ολα αυτα τα χρονια με την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αγάπη τους.»

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP