Κυριακή 08 Δεκεμβρίου, 2019

Με «γαλάζια» στήριξη υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου ο Γιάννης Κόκουρας (pics)

Με μια νέα δημοτική κίνηση, η οποία διέπεται από τις αρχές της ανανέωσης, της ενότητας, της συνεργασίας και της προσφοράς στον τόπο, διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο Τυρνάβου ο μηχανολόγος – μηχανικός Γιάννης Κόκουρας, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αίθουσα Σύνταξης

Ο κ . Κόκουρας αποτελεί αξιόλογο μέλος της τοπικής κοινωνίας με ισχυρό έρεισμα, καθώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μηχανολόγος – μηχανικός ενώ από το 2012 είναι τεχνικός σύμβουλος και μέλος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ομόφωνη απόφαση της δημοτικής του ομάδας να τον επιλέξει να ηγηθεί της προσπάθειάς τους για τον δήμο Τυρνάβου.

Για την υποψηφιότητα του κ. Κόκουρα ακούγονται θετικά σχόλια από την Πειραιώς, καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέτει η ΝΔ για τους υποψηφίους που θα στηρίξει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως δήλωσε σε πρόσφατη δήλωσή του σε κομματική εκδήλωση στην Λάρισα, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.

Πέρα από την στήριξη της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ στο πρόσωπο του Γιάννη Κόκουρα πολλά τοπικά στελέχη και «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του με πιο πρόσφατες τις δηλώσεις του προέδρου ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστου Καπετάνου και του π. προέδρου της ΔΗΜΤΟ Βρυοτόπου, Μίλτου Σιδερόπουλου.

© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP