Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου, 2019

Μέσω της ιστοσελίδας του συστήματος ΑΤΛΑΣ στο www.atlas.gov.gr οι εργαζόμενοι μπορούν να δουν τα ένσημά τους με ένα απλό κλικ. Η σύνδεση γίνεται μέσω taxis και αυτό που πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι είναι απλώς να γράψουν το ΑΜΚΑ τους.

Την ώρα της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για το πανεπιστημιακό άσυλο και ενώ αναφερόταν στις σπουδές του και ότι εκείνος αποφοίτησε από ελληνικό πανεπιστήμιο και όχι από πανεπιστήμιο του εξωτερικού όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακούστηκε κάτι από τα έδρανα της ΝΔ που τον έκανε έξω φρενών.

αι με τη βούλα καταργήθηκε το πανεπιστημιακό άσυλο με τους βουλευτές της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης να το υπερψηφίζουν.

Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της ρύθμισης των 120 δόσεων. Καταληκτική ημερομηνία η 30η Σεπτεμβρίου

Από τις αρχές Ιουλίου, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η δημοτική αρχή του νυν δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου συντάσσει κατάλογο για όλα τα Τεχνικά έργα που ολοκληρώθηκαν ή εξελίσσονται στη θητεία της ώστε, να τον παραδώσουμε στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, ο τελευταίος «ουδέποτε έπραξε κάτι αντίστοιχο το 2014 όταν αναλάβαμε».

την κατά πλειοψηφία έγκριση της ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρεία της φύλαξης του κέντρου της πόλης με ποσό 517.000 ευρώ ετησίως, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στην τελευταία του συνεδρίαση της Τρίτης 25 Ιουνίου. Η απόφαση ελήφθη μια ημέρα πριν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης πλατείας Ευτέρπης, προκαλώντας την έντονη πολιτική αντιπαράθεση της διοίκησης Πατούλη τόσο με τον συνδυασμό #ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ όσο και με την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο και πλέον επανεκλεγμένη και επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ Μαίρη Διακολιού.

Συνέντευξη στο site  www.eurohoops.net παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής.  Σε αυτή  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Ευρωμπάσκετ U18 που φιλοξενήθηκε στον Βόλο, το γυναικείο μπάσκετ με το πρότζεκτ “Her World Her Rules” και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας.

Σοκάρει η μαρτυρία διασώστη για την αντίδραση του συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ. Ήθελε να πάει κοντά της, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή αλλά τον συγκράτησαν αστυνομικοί!

Ξεκίνησαν στα Εξάρχεια οι επιχειρήσεις «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ, αρχικά για την πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών και των κυκλωμάτων της μαφίας που λυμαίνονται την περιοχή, όπως γίνονταν και κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Καμία από τις ονομαστικές ψηφοφορίες που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί των τριών επίμαχων άρθρων δεν διεξήχθη

Σελίδα 1 από 167
© 2018 Village Voice, All Rights Reserved. Μέλος του Ομίλου RP MEDIA GROUP